FAQ - Dutch
Alle Categorieën Algemeen Hoe kan ik stoppen met tellen

Hoe kan ik stoppen met tellen

Als je besloten hebt om te stoppen met tellen, vul dan ons outboarding formulier in om ons dit te laten weten. Indien je deel uitmaakt van een netwerk, geef dan je Telraam terug aan je netwerkbeheerder. Je vindt hun contactgegevens direct op het outboardingsformulier.


Waar je het outboardingformulier kunt vinden

1️⃣ Log in op telraam.net
2️⃣ open je dashboard
3️⃣ open je gebruikersprofiel (linksonder)
4️⃣ scroll naar beneden naar "Je wilt niet langer doorgaan met tellen"
5️⃣ Klik op "Laat het ons weten"

CleanShot-2023-11-23-at-15.52.20.gif

Hierna kan je ook je account volledig verwijderen van op telraam.net, hoe je dit doet, lees je op "Hoe kan ik mijn account verwijderen"


Wat gebeurt er met je account en gegevens na het invullen van het outboardingformulier?

  • Accountstatus: Je account wordt overgeschakeld naar een 'niet-actieve' staat. Dit betekent dat je geen automatische meldingen meer ontvangt met betrekking tot de teltstatus van je apparaat.

  • Zichtbaarheid op de openbare kaart: Het segment dat je monitorde, wordt niet meer weergegeven op de openbare kaart die beschikbaar is op onze website.

  • Toegang tot historische gegevens: Hoewel je account niet-actief wordt, blijven de door jou verzamelde gegevens en de URL van je openbare pagina bestaan. Je kunt blijven inloggen op telraam.net om je historische gegevens te bekijken. Je behoudt de mogelijkheid om de URL van je openbare pagina te genereren en te delen via je account, mocht je je eerdere gegevens met anderen willen delen.

Was dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback!